}

Proud to have been asked and to have the opportunity to gather a large ensemble for the official opening of the 43rd edition of Copenhagen Jazz Festival. It will be a once-in-a-lifetime concert with a group of very special musicians, writers and friends from different periods of my life – some familiar faces and some new voices too.

Jakob Bro ‘Special Edition’
Official opening of Copenhagen Jazz Festival 2022
24/06/22 – Kongens Have (entrance free)

Line-up:
Lotte Anker (tenor)
Signe Emmeluth (alto)
Jesper Zeuthen (alto)
Hanne De Backer (baritone)
AC (double bass)
Matthias Petri (double bass)
Adi Zukanovic (keys)
Jakob Høyer (drums)
Cornelia Nilsson (drums)
Peter Laugesen (words)
Jørgen Leth (words)
Jakob Bro (guitar)

“Guitaristen Jakob Bro åbner Copenhagen Jazz Festival med en konstellation af originale stemmer på tværs af generationer og genremæssige udgangspunkter. En musikalsk tilkendegivelse og en ekstraordinær begivenhed, der vil vidne om spændvidden i Bros kunstneriske udfoldelse og samtidig afspejle den mangfoldighed og eksperimenterelyst, som ligger i festivalens dna. Jakob Bro udtaler selv om gruppen:

“Line-up er en afspejling af min gamle 10tet men med en del nye ansigter og lyde. Jeg har lyst til at afsøge yderområderne af mine kompositioner, hvor går de til, kan de yderligere strækkes? Jeg kommer til at sammensætte en koncert med flere små afdelinger, små øer af lyd, der hver især skal kaste lys på de forskellige musikere, jeg har bedt om at være med”.

FB-event: Jakob Bro ‘Special Edition’ – Official Opening of Copenhagen Jazz Festival 2022

Photo by Anita Soukizy / soukizy.com