}
Tracklist:

Mergelgrav
Daybreak
Tinkerslotte
I do remember
Altings Ophav
Exploding suns
Visne blade og sokker
Sadness is the gladdest way to feel

All composition by Jakob Bro

Download Album:

Free Download: Hymnotic/Salmodisk

Jazz

Da jeg først mødte den, gik den med islandsk sweater og dansede på savsmuld i Nyhavn. Ret hurtigt blev den hurtigere og mere tænksom, den anlagde solbriller og det, der var værre. Så blev den lyd for det tredje øre eller skramlende bluesrock, indtil Coltrane kom ud af natten med sine byger af lyd og Ornette hylede kommende tid på sin hvide plastiksaxofon.
Bag det alt sammen stod de store maskiner, Ellingtons og Basies orkestre, bigbands, der uden at bekymre sig om modstanden fra alt det, der forskræmt stillede sig i vejen, længe før havde skabt det tyvende århundredes musik. Min musik.
Siden dengang har jeg ønsket at være en del af den, som Jack Kerouac, og i snart en del år har jeg også været det. På scenen. Men aldrig før som med Jakob Bros Tentet.
Aldrig før har jeg kunnet smide mine ord ind i en lyd, der på den måde rummer alt, hvad jeg har hørt i den tid, der er min.
En musik der uden kompromis intuitivt kaster sig ind i øjeblikket med al den viden, sådan en musik har. Som den består af.
Inderst inde vidste jeg det godt allerede, da den gik med islandsk sweater. Jeg vidste godt, at sådan var det, sådan er det og sådan bliver det: Tiden er nu, eller tiden findes ikke.
Det er op til os at finde den, hvor den lige nu er. Det er vores ansvar, og vores livs kvalitet afhænger af, at vi gør det. Ikke bare det, men at vi gør det sammen i vores orkestrerede jungle, hyler det mod stjernehimlen fra vores sjæls brændende blikskure.

Peter Laugesen

Line up:
Jakob Bro
Peter laugesen
Jesper Zeuthen
Andrew D'Angelo
Chris Speed
Nikolaj Torp Larsen
AC
Thomas Morgan
Nicolai Munch-Hansen
Jakob Høyer
Kresten Osgood

Share